Comença el compte enrere per la Festa Major de Sant Just Desvern amb la publicació del programa d’activitats que podeu consultar a santjust.cat

La Festa Major comença el 30 de juliol, amb el pregó, i fins el 6 d’agost hi haurà prop de 70 propostes per a totes les franges d’edat en diferents espais.

No falten cites ja molt consolidades i participatives com el Quinabarra, la passejada literària, les barraques al Camp de Futbo, els concerts, la trobada d’Entitatsa i la de la gent gran. La plaça Antoni Malaret i Amigó, aquest any se suma s l’oferta d’espais públics de Sant Just Desvern serà també escenari d’activitat.

El recent estrenat parc Iulia Quieta de Mas Lluí acul activitats esportives i la Festa de les Aigües. Els espectacles, el cinema a la fresca, els gegants, l’esport, el correfoc i les proves entre les colles groga i blava també hi seran molt presents.

El veïnat que vulgui pot decorar el balcó de casa amb els elements del blau o del groc i participar al concurs de balconades: www.casaldejoves.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here