El segon cap de setmana del PAS (Pont a les Arts) ha superat les expectatives amb més de dues mil persones en la triple proposta: Joan Dausà, The Excitements i la cia Obseké amb l’escenificació teatral de Fuenteovejuna

El festival d’estiu de Martorell viu el cap de setmana més intens abans de baixar el teló d’aquí a vuit dies amb les actuacions d’Anna Roig i l’ombre de ton chien i Janine Johnson.

Tres propostes atractives però molt diferent entre elles. El PAS ha cotitzat a l’alça en aquest segon cap de setmana amb un públic cada cop més nombrós. Divendres, Joan Dausà va posar el toc més íntim i proper amb més de 700 persones -bona part vingudes de rodalies- que van gaudir de les cançons del seu darrer treball ‘On seràs demà’. El seu tema més conegut, ‘Jo mai mai’ va ser corejat per al públic i amb la que va acomidar-se del PAS.

The Excitements ho broda
Els barcelonins The Excitements van provocar una tempesta sonora amb el seu r&b furiós i alguna balada soul amb el seu segon treball Sometimes Too Much Ain’t Enough. Amb el permís de La Locomotora Negra i a l’espera de Janine Jonhson, The Excitements poden ser un dels grups que hagin enganxat més als assistents al PAS.

Diumenge, per tancar la triple proposta, la cia. Obseké ha ofert l’espectacle Fuenteovejuna, una adaptació contemporània i de carrer del clàssic de Lope de Vega que explica la història d’un poble, cansat de les atrocitats del seu comanador, que decideix fer front comú per matar el seu opressor. Inspirats en La Barraca de Lorca, la companyia Obskené ha apropat el clàssic de Lope de Vega al públic.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here