L’assemblea general de l’associació celebrada la setmana passada a Valls servia per a renovar la Comissió Executiva i el Consell Directiu de l’ens que aplega als municipis independentistes

El Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) compta des de la setmana passada amb la presència de l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, com a representant de la comarca del Baix Llobregat al Consell Directiu. Així ha estat oficialitzat per l’assemblea general de l’AMI que va tenir lloc el passat dia 17 de juliol a la població de Valls a l’Alt Camp.

L’alcaldessa substitueix d’aquesta manera Salvador Esteve qui havia representat a la nostra comarca com a alcalde de Martorell durant la passada legislatura. Aquest nomenament reconeix la tasca desenvolupada des de Begues i des del seu ajuntament en suport del procés sobiranista al llarg dels darrers anys.

En la mateixa assemblea va ser substituïda la Comissió Executiva, de la que Mercè Esteve també forma part com a vocal, i el que fins al moment havia estat president de l’associació, Josep Maria Vila d’Abadal, va deixar el seu càrrec a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

A l’acte van ser convidats tots els alcaldes i alcaldesses de les 712 poblacions que es troben adherides a l’Associació de Municipis per la Independència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here