Els comptes també contemplen 86 MEUR per a la llançadora a la T1 de l’Aeroport del Prat

Sabadell (ACN).- Els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) contemplen la inversió de 18 MEUR en el projecte de la variant de Vallirana (Baix Llobregat).

Aquesta és una de les inversions més destacades a les comarques de l’àmbit metropolità de Barcelona, que també reflecteixen una inversió de 13 MEUR destinats al Quart Cinturó, en primer lloc 12,07 MEUR per al tram de la B-40 entre Olesa (Baix Llobregat) i Viladecavalls (Vallès Occidental) i un milió més per al projecte entre Terrassa i Granollers, concretament al subtram entre Terrassa (Vallès Occidental) i Caldes de Montbui (Vallès Oriental).

Els comptes també contemplen la inversió de 86 MEUR en la llançadora a la T1 de l’Aeroport del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here