La coordinació de Mossos i les policies locals de Castlledefels i Gavà va fer possibles les detencions
Castelldefels (ACN).- La coordinació entre Mossos i les policies locals de Gavà i Castelldefels va permetre el passat 9 d’agost detenir els cinc presumptes autors d’un robatori amb força en una botiga de telefonia d’aquest darrer municipi. 

Els detinguts, que ara es troben en llibertat amb càrrecs, van fugir en un cotxe a gran velocitat en ser sorpresos per la policia. Es va iniciar així una persecució que es va interrompre quan el vehicle dels sospitosos va xocar contra un cotxe patrulla a la carretera de Santa Creu de Calafell, a Gavà. 

Els cinc ocupants van fugir a peu però poc després van ser poder ser detinguts. En l’actuació, tres agents de la policia local de Castelldefels i dos mossos van patir ferides lleus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here