Aquest Agost intensifiquem la subsecció que, durant aquest mes, amb una periodicitat diària, us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, durant l’Agost cada dia recomanem alguna sortida, visita o excursió per a que gaudiu de l’estiu al Baix Llobregat

L’Antic Priorat de Sant Ponç va ser construït al segle XI, en estil romànic llombard. L’església es troba en excel·lent estat de conservació i és una de les mostres romàniques més importants de Catalunya.

Arquitectònicament està molt ben proporcionada, de planta basilical amb transepte, un absis central i dues absidioles, culminada amb un campanar de dues plantes. Conserva petits fragments de pintura mural, presumptament originaris.

S’hi poden veure les restes del forn utilitzat en el procés de fossa de les primeres campanes. Tanmateix, les dependències monàstiques i el claustre presumiblement han quedat sepultats per les construccions i modificacions del conjunt que s’han realitzat en èpoques modernes.

INFORMACIÓ ÚTIL

Carrer de la Pau, 5
08757 Corbera de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 93 650 02 11
Email:
turisme@corberadellobregat.cat
Web:
www.corberadellobregat.cat
Facebook:
turisme Corbera de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here