El veí de Cervelló considera que la CUP “ha de donar suport” a la proposta que obtingui majoria i confia que Baños “no fallarà Catalunya”

El Prat de Llobregat (ACN).- El número sis de Junts pel sí, Eduardo Reyes, reivindica la “pluralitat” de la llista de la qual forma part més enllà de qui sigui el candidat a la Generalitat després que el número 1, Raül Romeva, publiqués que considera Artur Mas president d’un hipotètic govern independentista. 

“Que estigui al davant o no d’un govern no vol dir que tingui les mans lliures per fer el que vulgui”, ha dit Reyes, que ha afegit: “Som un munt de candidats amb sentit comú de com fer un país millor i això és el que acatarà qualsevol que estigui al davant de la Generalitat”. 

També, Reyes creu que la CUP “ha de donar suport” a la llista amb majoria el 27-S i confia que el seu candidat, Antonio Baños, “no fallarà Catalunya”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here