El de Sant Boi va tornar a brillar amb llum pròpia, aconseguint 25 punts a la final contra Lituània, que va portar la selecció espanyola a aconseguir el preuat or. L’ala-pivot va ser el líder indiscutible de l’equip, fet que el va consagrar com a MVP del moment

L’ala-pivot baixllobregatí Pau Gasol va ser designat aquest diumenge com a ‘Jugador Més Valuós’ -MVP, per les seves sigles en anglès- de l’Eurobasket 2015, després de fer-se amb el tan desitjat títol al vèncer a la selecció de Lituània per 80-63 amb 25 punts, 12 rebots i 4 assistències per part del de Sant Boi.

I és que Gasol ha finalitzat el campionat amb 25,6 punts de mitjana, 2,8 assistències i 8,4 rebots. Els millors números del jugador de 35 anys, que ha estat l’indiscutible líder del seu equip durant tot l’EuroBasket: 16 punts davant Sèrbia i Alemanya a la primera fase i una segona fase de luxe marcant 34 punts contra Itàlia, 30 contra Polònia i la increible xifra de 40 punts contra França. Finalment, ahir davant de Lituània va marcar 25 punts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here