La diputada del PP dóna un termini de 24 a 30 mesos per a la finalització de les obres de la Variant.
Dissabte 19, i en plena Festa Major, la vicepresidenta tercera i diputada al Congrés, Dolors Montserrat, va visitar el municipi convidada pel Partit Popular de Vallirana.

La diputada del PP va valorar la gran tasca que està portant a terme el seu partit amb la represa de les obres de la Variant de Vallirana i va anunciar un termini de 24 a 30 mesos per a la seva finalització.

Així mateix, va remarcar el compromís ferm del govern central amb la Variant de la N-340 al pas per Vallirana. Va explicar que es tractava d’un compromís iniciat amb el govern de José María Aznar i que, després d’una aturada coincidint amb el govern del PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero, va tornar a ser amb un govern del Partit Popular quan es va engegar de nou la maquinària per finalitzar la infraestructura.

En acabar, Dolors Montserrat va voler agrair l’esforç i la paciència de tots els valliranencs per l’aturada de les obres de la Variant, que, ben aviat, segons diu, serà una realitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here