La pilot baixllobregatina Laia Sanz, de l’equip KH-7, necessita 17 dels 40 punts en joc per conquerir el seu quart campionat del món de forma consecutiva, al Gran Premi de França que es disputa aquest cap de setmana

Sanz buscarà el seu quart títol consecutiu de l’especialitat, i ho té tot al seu favor, ja que en té prou amb acabar segona en la carrera d’aquest dissabte i sumar 17 dels 40 punts en joc aquest cap de setmana.

Si fos així, ni tan sols caldría que disputés la carrera de diumenge, fet que permetria que la campiona marxés el mateix diumenge cap al Rally del Marroc, que comença aquest dilluns i que es considera una avantsala del Dakar.

Amb 120 punts, la pilot de Corbera de Llobregat només necessita sumar un punt més que la seva rival, Jane Daniels, segona en la classificació del campionat amb 96 punts i única pilot amb opcions de poder batre a la pluricampiona de l’Enduro.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here