La Mostra d’Entitats acollirà també un espai per a la solidaritat amb les persones afectades per l’explosió del carrer Major

Aquest proper diumenge 4 d’octubre les associacions beguetanes prendran part de la VIII Mostra d’Entitats de Begues i Fira d’Artesania que de 10 a 14 h se celebrarà al passeig de l’Església de la localitat.

Allà tots els visitants tindran la possibilitat de conèixer en primera persones, i coincidint amb l’inici de curs, quines són les activitats que ofereix el teixit associatiu local en àmbits relacionats amb el lleure, l’esport, la cultura o la solidaritat.

Aquesta possibilitat es veurà complementada amb les diferents demostracions que es duran a terme a l’escenari que s’instal·larà al passeig i que acollirà dansa, poesia o sardanes. Paral·lelament a la plaça de l’Ateneu i també al llarg de tot el matí tindran lloc diferents propostes esportives.

El programa de la mostra inclou també d’altres activitats com són una xerrada sobre la mel i les seves propietats, una degustació de cervesa o una exposició de vehicles clàssics entre d’altres.

La implicació del municipi amb les famílies que es van veure afectades per l’explosió registrada aquest passat mes de juliol al carrer Major de la població, permetrà també la presència d’una carpa per donar suport a les iniciatives solidàries amb les persones que van perdre una part del seu patrimoni, “Begues Suma” i “Begues Reacciona”.

Per tal de donar visibilitat a les xarxes socials a l’esdeveniment des de l’organització es promou l’ús a Twitter durant la jornada dels hashtags #mostrabegues i #begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here