L’Ajuntament santjustenc, el comerç del poble, el Mercat Municipal i l’entitat Dona i Empresa han sumat esforços per oferir noves propostes la nit del 24 d’octubre. A més, diumenge torna Sant Just al Carrer

Al voltant dels carrers Bonavista, Raval i Creu: botigues obertes fins les 12 de la nit que oferiran descomptes i promocions, tapes al Mercat Municipal.

També hi haurà d’altres propostes de caire cultural i social a la plaça Antoni Malaret i Amigó, com la presentació de l’escultura “Porta, cadira” que s’instal·la en aquest nou espai públic, música en directe i la projecció del vídeo-mapping de Sant Just Desvern a la façana lateral de l’Ateneu, entre d’altres.

I l’endemà al matí serà el torn de Sant Just al Carrer, una jornada que, any rere any, és multitudinària gràcies a la participació de moltes entitats, escoles, col·lectius, artesans/es i famílies.

A banda de les paradetes a l’entorn de la plaça Verdaguer, també hi haurà un mercat solidari en benefici de les persones refugiades de Síria a càrrec del Taller Municipal de Plàstica Carrau Blau i una actuació de Pallassos sense Fronteres, entre d’altres propostes.

A més, JUST GOSPEL COR, la coral de Gospel de Sant Just Desvern, dirigida per Josep Beuter Bueno, participarà activament, com ja és habitual, a les Festes de Tardor de Sant Just Desvern
Diumenge dia 25 d’octubre, el dia de Sant Just al Carrer.

La Coral oferirà un petit concert, a les 11:15 h, a la plaça Verdaguer (al costat de l’Ajuntament)

El seu repertori està format -sobretot- per temes espirituals negres i góspel modern, amb arranjaments molt efectius fets pel mateix director.

Viviu, seguiu i dinamitzeu les festes a través de l’etiqueta #santjust.cat

El programa es pot consultar a www.santjust.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here