El Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant el Servei Comarcal de Joventut i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, ha organitzat un concurs per seleccionar un nou producte que doni suport a la campanya Talla Ja !!, que té per objectiu mostrar el rebuig social a la violència masclista, i que promou la prevenció, la sensibilització i la conscienciació de la societat sobre aquesta xacra

Els guanyadors de la primera edició del concurs de promoció de la campanya Talla Ja!!, que rebran un premi de 300 € , han estat els espluguencs Pablo Ramírez González i Víctor Casas Morales amb l’obra que porta per títol “Maltrato”.

El jurat format per les professionals de la Comissió Joves i Relacions Personals del Consell Comarcal del Baix Llobregat , en Jordi Roig, expert en comunicació; en Dídac Rocho, artista i en Miquel Comino, conseller de joventut, han volgut premiar la visió d’aquests joves que transformen en rap una història que transmet l’angoixa i la fatalitat del que és la violència vers les dones.

L’obra utilitza un llenguatge senzill i proper amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de Tallar Ja!! amb la violència masclista, i convida als i les joves a evitar la reproducció d’estereotips masclistes i promoure relacions igualitàries.

Aquesta cançó es podrà utilitzar en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, així com els serveis del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat vol agrair i felicitar a totes les persones que han participat en el concurs, i anima a la gent jove del Baix Llobregat a participar en properes edicions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here