Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, omplirem la vostra tardor d’ofertes per fer turisme a un salt de Barcelona

AGT col·labora novament amb BiciCultura BCN, organitzant rutes en bicicleta amb la idea de gaudir dels espais naturals i conèixer el cicle de vida dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, especialment el Pollastre Pota blava (IGP)

IMG_3913.PNG

Durant el QuintoTapa Pota blava la gent de BiciCulturaBCN us proposa una serie de sortides en bicicleta pel Delta del Llobregat.
Les rutes són d’uns 15 km i tenen una durada màxima de 3 hores, amb un recorregut pla i sense cap dificultat.

quintotapapotablava15Al final de cada pedalada degustarem algunes de les propostes gastronòmiques que ens ofereixen els restauradors d’El Prat, acompanyades d’una cervesa Moritz ben fresqueta.

La duració d’aquesta post-pedalada ja dependrà de la gana de cada participant i de la seva tolerància a la cervesa. I per la tornada no us preocupeu! Porteu una T-10 per tornar en tren a casa.

El preu de la sortida són 15€ i inclou la primera degustació Quinto Tapa. Inscripcions a biciculturabcn@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here