El Palau Falguera s’omplirà del 13 al 15 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració de la quarta edició de Tardor al Palau

Sota aquest nom s’organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses, els bolets, els productes de l’horta i l’art, en un espai emblemàtic de la capital del Baix Llobregat.

Hi haurà exposicions, tallers, venda de productes de pagès a càrrec de pagesos locals, així com una fira d’art on es podran veure i comprar les obres d’artistes vinculats al territori.

A més, per primera vegada hi ha una fira d’antiquaris i brocanters, així com tallers i activitats per a tota la família.

L’objectiu és oferir, des d’un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d’activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

Les activitats de Tardor al Palau estan impulsades per l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l’Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), amb la col·laboració dels pagesos locals, FirArt, Brocantic Fires d’Antiguitats, Kaleidoscopi, Col·lectiu d’artesans Somia Truites i l’Ajuntament de la localitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here