Esplugues acollirà el 29 de novembre la darrera prova del circuit Rexona Street Run 2015, que ha recorregut algunes de les principals ciutats espanyoles des del passat mes de febrer. La cursa és de 10 km, però també es poden fer 5, sense necessitat d’indicar-ho en el moment de la inscripció

Les inscripcions per prendre part en la cursa, que comptarà amb el mateix circuit de la Cursa Solidària i amb sortida a les 10 hores de la plaça Catalunya, ​​ja estan obertes fins al dijous 26 de novembre a les 14 hores a través de la pàgina web oficial de la cursa:

http://www.rexonastreetrun2015.com

El preu de les inscripcions és de 12 euros (9 euros per a atletes amb llicència nacional, autonòmica per la Federació Catalana d’Atletisme o titulars del Carnet Corredor Plus). També es podran realitzar el dissabte 28 de 11 a 20 hores durant el lliurament de dorsals al Centre Comercial Carrefour Gran Via 2 (avinguda Gran Via 75, l’Hospitalet de Llobregat) al preu únic de 15 euros sempre que hi hagi dorsals disponibles.

Es pot còrrer per equips

A més de participar de forma individual, la Rexona Street Run 10km d’Esplugues permet participar com a equip (mínim 3 persones). Per a això hi ha dues opcions:

– Opció 1: Tots els corredors de l’equip s’inscriuen de forma individual i un cop estiguin inscrits el responsable de l’equip envia, abans del dimarts 24 de novembre a les 23 hores, un e-mail a info@rexonastreetrun.com amb el llistat (nom, cognoms, NIF) de tots els components de l’equip i el nom de l’equip amb el qual volen participar a la cursa.

– Opció 2: Enviar un e-mail a info@rexonastreetrun.com per sol·licitar el fitxer d’alta d’equip, reben el fitxer, omplen les dades dels corredors en aquest fitxer, realitzen el pagament mitjançant transferència bancària i envien el fitxer juntament amb el comprovant a la mateixa adreça de correu electrònic abans del dimarts 24 de novembre a les 23 hores, indicant a més el nom de l’equip amb el que hi participen.

En les classificacions d’equips, puntuaran tots aquells que classifiquen a 3 o més corredors, sumant els temps realitzats per cada un d’ells i sent vencedor l’equip amb menys temps total després de la suma dels temps dels 3 primers integrants de l’equip.

Acció solidària

Rexona Street Run 10km Esplugues donarà un euro de cada inscripció per a l’Obra Social en Beques de Menjador – Banc d’Aliments.

Aquest circuit de curses que organitzen conjuntament la Real Federació Espanyola d’Atletisme i el Grup A3 Media, va arrencar el passat 1 de febrer a València, passant posteriorment per Sevilla, Madrid, Oviedo, Albacete (aquesta última prova coincident a més amb el Campionat d’Espanya de 10km en ruta) , Palma de Mallorca i Saragossa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here