L’11, 12 i 13 de desembre l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l´Ajuntament del Prat de Llobregat, tornen a Menjar-se la Fira amb el pavelló gastronòmic, un espai renovat de 600m2 que ocuparan 26 propostes gastronòmiques amb Pota blava i Carxofa Prat dins el Fira Tapa. A més, tornaran els clàssics, com el Menú de Fira i el mític Esmorzar de Pagès

La gastronomia tornarà a ser la protagonista de la 42a Fira Avícola Raça Prat amb un pavelló gastronòmic renovat. L’objectiu: que el Pota blava i la Carxofa Prat arribi a tothom d’una manera divertida i diferent. Amb el crit de Menja’t la Fira i en un espai de 600 m2, es podran degustar 26 tapes dins el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat, en quatre sessions (divendres nit, dissabte migdia i nit, i diumenge migdia).

AGT destinarà directament un tant per cent dels beneficis del Fira Tapa a El Prat Solidari, donant continuïtat a la tapa solidària, a més de col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu: s’impulsa la venda d’unes samarretes solidàries exclusives de la Fira Avícola i els fons aniran destinats a la recerca en malalties infantils. 

L’Hospitalet, ciutat convidada

L’Hospitalet de Llobregat s’està convertint en una referència gastronòmica a Catalunya gràcies a les seves iniciatives públiques i privades (rutes de tapes, el programa de GastronomiaL’H, el projecte formatiu del Centre de Formació en Hostaleria…). 

Aquest és el motiu pel qual serà la ciutat convidada al Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat de la Fira Avícola 2015, amb la participació de dos restauradors de la ciutat.

Showcooking per escollir la millor tapa del QuintoTapa, música, activitats infantils

Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i Take Away Pota blava, i un dels clàssics de la Fira els darrers anys, l’esmorzar de pagès.

I s’organitzarà per tercer any el Showcooking per escollir la Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa, on 10 restauradors finalistes i un jurat de l’Escola Hoffman de Barcelona es veuran les cares el dissabte 12, de 11h a 13.30 h, per escollir la tapa guanyadora de la ruta que va finalitzar el passat 1 de novembre.Tot acompanyat d’actuacions musicals i activitats infantils a un pavelló gastronòmic, que serà un dels protagonistes de la Fira.

Una de les novetats d’aquest any serà el pla especial de mobilitat que ha activat l’Ajuntament del Prat per Fira Avícola, que facilitarà el trànsit de vehicles i vianants durant aquests tres intensos dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here