Tenint en compte el context polítc actual, diverses Assemblees Territorials han convocat concentracions per avui a les 19:30 hores per exigir a tots els diputats independentistes un acord “per complir el mandat sorgit de les urnes el 27 de setembre”

Tal com es va resumir en el comunicat fet públic el 5 de gener, des de l’Assemblea exigeixen a totes les forces polítiques independentistes un esforç per assolir un acord que permeti investir un president/a, formar govern i “iniciar el procés constituent per construir la República Catalana”.

L’Assemblea Nacional Catalana va néixer per complir l’objectiu d’assolir la independència polítca del nostre país “i no ens aturarem fins aconseguir-ho”, assegura el comunicat.

“Des de l’ANC creiem que vivim un moment transcendental i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb generositat i sentit de país”, finalitza.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here