El 30 de gener es commemora l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Coincidint amb aquest fet, la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA) organitza un any més unes jornades per la pau i la no violència els dies 20 i 21 de gener a l’Ateneu Santfeliuenc

Aquestes jornades, inclouen dues conferències a càrrec de dos investigadors i defensors de la pau de renom com són Arcadi Oliveres i Pere Ortega. L’objectiu és que la veu d’aquests especialistes ajudi la ciutadania a comprendre una mica millor els conflictes actuals i les conseqüències de les guerres.

La primera xerrada, sota el títol “Raons per dir no a la guerra”, tindrà lloc el dimecres 20 de gener i anirà a càrrec d’Arcadi Oliveres, economista i activista per la justícia social i la pau.

D’altra banda, el dijous 21 de gener, Pere Ortega, historiador i president del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, presentarà la xerrada “Desarmament i alternatives a la guerra”.

Les jornades són una iniciativa de l’USLA i el Centre Delàs d’Estudis per la Pau, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, el Consell Solidari, la Diputació de Barcelona i la Generalitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here