La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts està a tocar. El programa d’enguany està conformat per una àmplia oferta d’activitats que vicentins i visitants podran gaudir intensament. Música, gastronomia, concursos i una extensa oferta cultural, entre d’altres, formen part de les propostes per a aquest 2016, dirigides a tots els públics i edats

Encara que la inauguració oficial de la Mostra serà el proper divendres 22 de gener, a les 10h a l’estand institucional de la plaça de la Vila, a càrrec de l’alcaldessa Maite Aymerich Boltà, ja s’ha estrenat el programa oficial d’actes de la 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern.

A més de les activitats celebrades el passat cap de setmana, una tarda de cafè teatre amb el musical Kbarret del grup Filagarsa i l’espectacle Arrels de Catalunya, un concert de cançó, música per a cobla i dansa tradicional; aquest dimecres 20 de gener, a les 19h al Molí dels Frares, serà el torn de la presentació del procés de participació del Pla d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per als anys 2016-2020. 

I, l’endemà, dijous a la tarda, els gegants seran els protagonistes, ja que a les 15.30h s’iniciarà una cercavila amb els gegants de les escoles que sortirà de la plaça de Narcís Lunes i passarà pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer fins arribar a la plaça de la Vila.

Tot seguit, a les 16.30h, s’inaugurarà l’exposició Convidem els gegants a l’escola a l’escola La Immaculada, organitzada pels diferents centres escolars del municipi i l’Ajuntament. La mostra es podrà visitar divendres 22 i dissabte 23 de 10 a 21h, i diumenge 24 de 10 a 20h.

La inauguració oficial de la Mostra 2016 a càrrec de l’alcaldessa Maite Aymerich i Boltà tindrà lloc el divendres 22 de gener, a les 10h, a l’estand institucional de la plaça de la Vila.

Podeu consultar el programa oficial d’actes aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here