Malgrat la cloenda oficial, les activitats continuarán a la localitat durant tota la setmana. L’alcaldessa de la localitat, Maite Aymerich, destaca en el seu discurs de cloenda la implicació de les entitats i l’estima de la ciutadania envers el municipi

Vicenç dels Horts ha posat punt i final a un llarg cap de setmana farcit de propostes i activitats per a tots els gustos i totes les edats. La 32a Mostra i Festa Major d’Hivern 2016 ha estat un èxit gràcies a l’excel•lent acollida per part de vicentins i vicentines i a l’alta participació d’entitats i associacions en el seu extens programa d’activitats culturals i de lleure. 

En aquest sentit, l’alcaldessa Maite Aymerich destacava ahir en el seu discurs a l’acte de cloenda de la 32a Mostra que “ha estat gràcies a les més de 60 entitats i als col•laboradors que heu estat al peu del canó que hem pogut oferir un programa d’activitats molt variat, amb propostes per a totes les edats i amb espais comuns d’interrelació i d’intercanvi artístic i cultural. Sense vosaltres, aquesta Mostra Comercial i Agrícola no hauria estat possible”. 

A més, l’alcaldessa va voler subratllar l’estima dels milers de vicentins i vicentines envers el seu poble i l’excel•lent acollida d’aquests darrers tres dies.

Activitats previstes

El programa d’activitats de la 32a Mostra i Festa Major d’Hivern, però, encara no ha acabat. Al llarg d’aquesta setmana, diverses activitats tindran lloc a Sant Vicenç dels Horts:

DIMECRES 27 DE GENER

10 h Marató de donació de sang a Sant vicenç dels Horts. Vine a donar sang, de les 10 a les 22 hores. 

LLOC: Societat La Vicentina 

ORGANITZADORS: Generalitat de Catalunya, Banc de Sang i Teixits, Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat, Societat La Vicentina i Ajuntament

DIVENDRES 29 DE GENER

18 h Hora del conte amb el conte Contes per menjar, històries d’aliments que van de l’hort al plat, a càrrec de la companyia Els contes de l’Anna. 

LLOC: Biblioteca Municipal Les Voltes 

ORGANITZADOR: Ajuntament

20 h Emmaqueta’t, concert de grups locals 

LLOC: Centre Catòlic 

ORGANITZADOR: Ajuntament 

COL•LABORADOR: Centre Catòlic

DISSABTE 30 DE GENER

22.30 h Pepe Motos presenta el seu últim disc Kódigo Flamenco, elaborat amb la col•laboració especial de Mayte Martín i Diego Carrasco 

PREU: 5 € (amb el carnet cultural, 3 €). Venda d’entrades a Can Comamala a partir del 19 de gener, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dilluns i dimecres, de 17.30 a 20 hores, i mitja hora abans d’iniciar-se l’espectacle. 

LLOC: Centre 

ORGANITZADORS: Centre Catòlic i Ajuntament

DIUMENGE 31 DE GENER

19 h Teatre amb la comèdia Avi jove busca companyia, de Lluís Coquard, a càrrec de l’elenc dramàtic de la Societat La Vicentina. 

LLOC: Societat La Vicentina 

PREU: 8 € (amb el carnet cultural, 6 €). 

ORGANITZADOR: Societat La Vicentina

20.30 h Performance de trenta minuts amb pintura, llum, dansa i música. Il•luminats, a càrrec de Toni Asensio, amb la col•laboració de la coreògrafa Fabiola Augusta. 

LLOC: Ateneu 

Entrada gratuïta, capacitat limitada 

ORGANITZADORS: Ateneu Familiar i Ajuntament

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here