Miquel Iceta va visitar dissabte la Fira de la Candelera de Molins de Rei, des d’on va afirmar sobre la manifestació de l’endemà  diumenge en defensa de l’Ebre, que “un Govern en funcions mai no hauria d’haver aprovat un pla de Conca com aquest”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va afirmar dissabte que “estem en un moment apassionant, i tots els ciutadans hem d’agrair a Pedro Sánchez que hagi entomat l’encàrrec que li ha fet el Rei: la situació estava bloquejada per la incapacitat de Mariano Rajoy d’oferir una alternativa capaç de suscitar acords”. 

“Esperem que el debat cada cop que centri més en la política que ha de fer el Govern en els propers quatre anys, superar les retallades de drets i llibertats que ha dut a terme el PP, superar l’impàs de relacions entre els governs de Catalunya i Espanya, i donar una perspectiva nova de regeneració, de canvi i de lluita contra la corrupció i el frau fiscal, que és molt necessària al nostre país”, va afegir.

Durant la seva visita a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, Miquel Iceta també es va referir a la manifestació de diumenge en defensa de l’Ebre i va assenyalar que “un Govern en funcions mai no hauria d’haver aprovat un pla de Conca com aquest”.

“El PSC prendrà partit en la manifestació de demà, no només amb la nostra gent de l’Ebre, sinó amb gent d’altres parts de Catalunya. Fem el nostre el crit que ‘el riu és vida’ i de defensa a la manera de viure en les Terres de l’Ebre”, va concloure. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here