Des d’avui fins al 14 de febrer, el municipi celebra la Festa Major d’Hivern amb un gran protagonisme de la música i la cultura popular

Pallejà celebra la seva Festa Major d’hivern de l’11 al 14 de febrer, dedicada a la patrona del municipi, Santa Eulàlia. Durant tot el cap de setmana s’han programat prop d’una trentena d’actes, dels quals en destaquen, sobretot, els concerts, les activitats infantils i les actuacions de cultura popular.

Un dels primers serà el Concert de Festa Major, avui dijous 11 a la sala d’actes del Castell. L’endemà, Santa Eulàlia, se celebrarà l’eucaristia al seu honor a la parròquia que porta el mateix nom, i els infants podran gaudir, al mateix matí, d’una xocolatada i un espectacle infantil a la sala Pal·ladius. Des del dia 12 i fins el diumenge 21, la ronda Santa Eulàlia s’omplirà d’una fira d’atraccions.

El grup local Ruachamba oferirà una batucada dissabte a la tarda, i de cara al vespre hi haurà l’espectacle pirotècnic acompanyat del correfoc dels Dimonis de Pallejà. La Sala Pal·ladius acollirà un concert divendres a les 22h de Los Sobraos, Adrian Jara i En La Stackada.

Diumenge serà dia de gegants, amb la plantada des de quarts de deu del matí, la cercavila i la ballada final, amb les colles convidades de Bellpuig, Cornellà, Casablanca, la Granada i Argèles-sur-mer. A dos quarts de dues, els Bastoners de Pallejà també hi actuaran amb un ball de bastons. La festa acabarà amb un cinefòrum de curtmetratges al Castell.

Aquí podeu consultar el Programa de la Festa Major d’Hivern 2016

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here