És la sisena població catalana i la primera del Baix Llobregat, que rep la distinció Ciutat HandboliCat

 

Sant Feliu de Llobregat ha estat designada Ciutat HandboliCat 2016, distinció impulsada des de la Federació Catalana d’Handbol amb l’objectiu de promoure l’handbol arreu del territori català. Aquest dijous, 11 de febrer, va tenir lloc a la Sala de Plens la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament, el Club Handbol Sant Llorenç i la Federació Catalana d’Handbol. L’acord estableix les principals actuacions que es duran a terme durant l’any per convertir Sant Feliu en capital de l’handbol a Catalunya.

 

A la signatura hi van assistir l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José; la regidora d’Esports, Lourdes Borrell; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, i el president del Club Handbol Sant Llorenç, Gabriel Hernández. Precisament, tots ells van destacar la importància que tindrà per a la ciutat i pel club d’handbol local el nomenament de Sant Feliu com Ciutat Handbolicat 2016. En aquest sentit, l’entitat esportiva i l’Ajuntament volen augmentar el nombre de practicants d’handbol, alhora que pretenen donar més visibilitat en aquest esport i al club amb la finalitat que segueixi creixent encara més i consolidi el seu projecte, sobretot reforçant l’handbol femení.


Promoció de l’handbol

 

El conveni recull tot un seguit d’activitats de promoció de l’handbol català, que es duran a terme al llarg d’aquest any a Sant Feliu, amb la col·laboració de les tres institucions. Entre les activitats previstes hi ha l’organització de la Festa de l’Handbol Català, la VI Diada de l’Handbol Femení, l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d’Handbol, la Supercopa de Catalunya d’Handbol Femenina i Masculina 2016, la Trobada HandboliCat 2016, i diferents activitats de les seleccions catalanes, entre d’altres esdeveniments de gran relleu. A més, es desenvoluparà un programa de promoció de l’handbol, específic per a Sant Feliu, amb trobades, activitats a les escoles i activitats de formació.

 

Sant Feliu és la sisena població catalana que rep la distinció de Ciutat HandboliCat després d’Igualada (2007), Balsareny (2008),  el Vendrell (2009), Sabadell (2010) i Barcelona (2012-2013).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here