Els més petits podran recórrer Sant Vicenç dels Horts amb bicicleta el proper diumenge 6 de març. L’activitat tindrà la sortida i l’arribada a l’Avinguda Mas Picó, davant de l’IES Frederic Mompou. A més a més, a les 9 h, també es realitzarà l’Open Provincial BTT Barcelona

Diumenge 6 de març es celebrará a Sant Vicenç la primera prova de la temporada de l’Open BTT Kids Cup, adreçada a les categories principiants, aleví i infantil. Aquesta competició està organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme i a Sant Vicenç dels Horts comptarà amb l’organització del refundat Club Ciclista Trèvol Bikesports. 

La prova consistirà en un circuit de 2,6 km amb sortida a partir de les 12.30 h des de l’Avinguda Mas Picó, davant de l’IES Frederic Mompou, i amb un recorregut de 4, 3 o 2 voltes en funció de la categoria.

Open Provincial BTT

A més a més, a les 9 h, també es realitzarà l’Open Provincial BTT Barcelona, competició adreçada a les categories cadet, èlit, sots 23 i màster 30, 40 i 50. El circuit és de 6 quilòmetres amb un desnivell de 338 metres positius per volta, i el recorregut és un paratge verd, amb un 80% de corriols i trialeres. 

Com a l’Open BTT Kids Cup, Sant Vicenç dels Horts és la seu de la primera prova d’aquest Open Provincial BTT Barcelona que es disputa en les mateixes dates i seus que la cursa infantil. Amb la realització de les dues proves al municipi s’espera la participació de més de 200 corredors.

La resta de les quatre proves que conformen aquestes dues competicions es disputaran:

03/04/16 Santa Coloma de Gramanet

17/04/16 Santa Eulàlia de Riuprimer

15/05/16 Sant Quintí de Mediona

29/05/16 Sant Bartomeu del Grau

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here