Aquest matí el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, rebia l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, per tal de tractar sobre la situació de l’hospital de Viladecans i la millora del seu servei

Al llarg de la trobada Comín garantia que s’està acomplint la resolució aprovada per unanimitat al Parlament el juliol del 2015 respecte a la presentació de l’avantprojecte d’obres d’ampliació i millora de l’hospital de Viladecans.
Ha assegurat que el compromís de la conselleria és executar fil per randa tots els acords aprovats, que el calendari s’està complint puntualment i que els objectius proposats són una de les prioritats més importants de la conselleria.

De la mateixa manera el conseller els hi transmetia la seva intenció de reunir-se amb els cinc alcaldes dels municipis de l’àrea de referència per fer a més una proposta que permeti començar a incloure algunes de les millores del serveis previstes al pla funcional.

Per la seva banda l’alcaldessa i l’alcalde convidaven Antoni Comín a visitar properament el centre per tal de conèixer de primera mà la seva situació i les seves necessitats. En finalitzar la trobada Mercè Esteve ha volgut manifestar que “la situació de l’hospital també és una prioritat per a nosaltres. Confiem en tot cas en els passos que s’han donat fins el moment de la conselleria i en els que es puguin donar en un futur immediat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here