L’app creada pel gavanenc Jordi Llonch s’anomena Sharing Academy, una eina que ajuda els estudiants a donar-se classes particulars

L’app Sharing Academy creada pel gavanenc Jordi Llonch ha aconseguit, aquest dilluns, el premi a la millor aplicació del món feta per una empresa emergent en la desena edició dels Mobile Premier Awards, dins el Mobile World Congress. L’aplicació web guanyadora, que competia amb 15 apps més, ha rebut aquest reconeixement després d’un any del séu llançament.

L’aplicació web guanyadora té 3.500 usuaris únics a tota Espanya i segons ha explicat el veí de Gavà a elBruguers, “creix dia a dia”. El projecte va néixer arran d’una necessitat personal, perquè “quan estudiava a distància, essent pilot de línia aèria, vaig tenir un problema per aprovar una assignatura i com no tenia contacte amb ningú, no sabia on demanar ajuda. A partir d’aquí vaig decidir crear aquesta plataforma on es pot accedir sense necessitat de fer registre, es busca la universitat i l’assignatura, i l’aplicació on mostra altres estudiants que ja han aprovat la matèria i poden exercir de professors”.

Després de guanyar aquest important premi, Llonch no té al cap, almenys de moment, llançar cap altra app, sinó que prefereix concentrar-se en Sharing Academy. “De moment vull centrar-me en els estudiants d’Espanya i a partir del 2017 iniciar l’expansió internacional” .

Els premis Mobile Premier Awards van néixer a Barcelona i són un reconeixement a les millors aplicacions del món creades per empreses emergents. Encara que els guardons es lliuren coincidint amb el Mobile World Congress, no formen part del programa oficial i es gesten durant tot l’any.

En diversos punts del planeta es van celebrant uns esdeveniments batejats com Appcircus on creadors d’aplicacions tenen l’oportunitat de defensar el seu treball davant un jurat en una presentació de tres minuts.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here