Amb la finalitat de treballar valors com la companyonia i el treball en equip a través de l’esport, Gavà celebra la jornada Juga Verd Play; que també es celebra a d’altres localitats de la comarca, com Martorell

L’Estadi Municipal La Bòbila acollirà, aquest dissabte, la jornada Juga Verd Play, un projecte d’aplicació per promoure entre els escolars la col·laboració i el treball en equip en el món de l’esport per sobre de la competitivitat.

El Juga Verd Play, és un nou model de competició dels Jocs Esportius Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat que proposa un canvi de paradigma on la finalitat és educar en valors a través de l’esport. 

Aquest objectiu es fonamenta en 3 gran pilars: els valors han de comptar en el resultat final, implica la participació efectiva de tots els agents (famílies, tècnics, dinamitzadors de joc,..), i planteja un format de competició sobre 10 punts al resultat d’un partit on s’integren els valors i els marcadors gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

Amb aquesta jornada es vol trencar la dinàmica de partits i competicions durant la temporada amb una jornada esportiva on els esportistes i els tècnics es poden interrelacionar entre ells i compartir experiències per superar un repte treballant en equip. 

Així també es millora la relació entre escoles i es treballa la part més lúdica de l’esport fomentant valors com: La cooperació, l’autoestima, la tolerància, la implicació i la integració.
Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here