El passat 3 de març, a l’Espai 300 del Born, va arrencar un mes de festa gastronòmic entorn el Pota Blava i la Carxofa Prat: són dos productes que hem conegut per separat, però fins ara no havia aparegut la màgia entre ells, l’emoció de les primeres trobades, aquelles mirades creuades, rialles i bromes innocents, carícies i…de mica en mica les excuses per trobar-se han estat més evidents

La parella gastronòmica de moda va estar acompanyada pel Paco Pérez, padrí de les Jornades, a més de Monty Aguiló, xef executiu del Restaurant 5 de Berlín, un dels participants juntament a d’altres restaurants del Prat de Llobregat, L’Hospitalet, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi i Sant Joan Despí. 

També van participar de la presentació Òscar Teruelo, president de l’Associació de Gastronomia i Turisme –organitzadora de les Jornades juntament amb l’Ajuntament del Prat–; Joan Ribas, president de la Cooperativa Agrícola del Prat; Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica; Sergi Alegre, Tinent d’alcalde i regidor delegat de Promoció de la Ciutat.

A la cita els van acompanyar diferents restauradors participants a les Jornades Gastronòmiques: Marimorena, El Cortijo, La Vila, Ona nuit i Restaurant L’Apat.

El Pota blava i la Carxofa han fet vida al Baix des de fa molt temps! I els anys passaven, i si, s’havien vist alguna vegada, havien coincidit en algun àpat, en alguna jornada, en algun mercat…però la notorietat de la fusió i el nuviatge ja no s’ha pogut ocultar més.

Comença a ser públic, tothom en parla, tothom ho comenta… alguns entorns gastronòmics n’anaven plens! Els primers en veure-ho, evidentment, van ser els pagesos i productors. Aquests van anar escampant veus aquí i allà…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here