En un comunicat, les PAH d’arreu del Baix Llobregat denuncien que malauradament l’anomenada crisi ha fet estralls i provoca que diàriament persones estiguin en risc de ser desnonades o malvisquin precàriament per tal de poder mantenir una llar a uns costos inassumibles

Davant d’aquest drama, la PAH assegura en el seu comunicat que “lluita dia a dia per tal d’aconseguir  que no i hagi més famílies que es quedin al carrer i que els que estan en situació de risc puguin cobrir les despeses de la llar al mateix temps que els de la seva vida diària(alimentació, electricitat…)”.

La trobada de PAH’s tindrà el següent horari:

– Inici cercavila: Rambla Verge de la Mercè (Can Vidalet, Esplugues de Llobregat)

Parada de metro: Can Vidalet

Hora: 9:30 h.

– Xerrada a càrrec d’ Irene Escorihuela de l’Institut DESC: Ens parlarà de la Llei Mordassa.

Al Centre Municipal Puig Coca (Petit parc de l’amistat Nº SN) Hora 12:15 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here