El gavanenc ha acabat segon, aquest cap de setmana en 1500 metres en el Campionat d’Espanya en pista coberta disputat al poliesportiu Gallur de Madrid

L’atleta de Gavà Marc Alcalá ha tornat a demostrar el seu bon moment de forma aconseguint, aquest cap de setmana el subcampionat nacional d’Espanya en categoria indoor en la prova dels 1500 metres.

La cursa, disputada al poliesportiu Gallur de Madrid, la va guanyar el sevillà Manuel Olmedo, tot i que no sempre va anar primer. Alcalá y Bustos van prendre posicions davanteres, amb Olmedo a les seves esquenes. La carrera discorria sense novetat fins que David Lorenzo va canviar bruscament de ritme a 300 metres del final. Olmedo va sentir la campana en cinquena posició, però va anar avançant fins a vèncer, braços en alt, amb un temps de 4:02.79, seguit d’Alcalá amb un crono de 4:03.03, Lorenzo (4:03.09) i Bustos (4:03.65).

Tot i aquesta preuada plata, recordem que el migfondista gavanenc ja havia aconseguit, el mes passat a Sabadell, la marca mínima per a participar als mundials d’atletisme en pista coberta, amb un temps de 3:39.22. La competició es disputarà del 18 al 20 de març a Portland.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)