Els dies 11 i 12 de març Collbató acull les III Jornades de novel·la negra organitzades per Collbató Negre i l’Ajuntament de Collbató. Enguany l’edició tindrà lloc íntegrament al Casal de Cultura (Pg. Mansuet, 9) on es succeiran les taules rodones, col·loquis, presentacions de les novetats editorials i el cinema negre

Les jornades de Collbató Negre ofereixen a les persones assistents l’oportunitat de conèixer i parlar de ben a prop amb autors consagrats i també descobrir les noves promeses del gènere.

A més, són una oportunitat per a aprofundir en les diferents especialitats o subgèneres literaris que envolten aquest món.

Dues jornades plenes d’intriga i suspens, on podreu gaudir si sou iniciats en el gènere negre i també descobrir tot un univers literari si no el coneixeu gaire.

Les jornades es celebraran divendres 11 i dissabte 12 de març al Casal de Cultura de Collbató. Podeu descarregar el programa amb tota la informació de les jornades a www.collbato.cat<http://www.collbato.cat> o awww.facebook.es/casalcollbato<http://www.facebook.es/casalcollbato>

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here