Diversos municipis de la comarca van rebre premis a millor Pla d’Innovació i a la millor Innovació Social per la seva participació en projectes de col·laboració interadministrativa amb altres ajuntaments i entitats supramunicipals

Els guardons s’emmarquen en la VI edició del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS) celebrada a Madrid els dies 2 i 3 de març.

El Premi al millor Pla d’Innovació va ser per al projecte “Catalogació Integral de Serveis”, desenvolupat pels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Manresa, Gavà, Sant Feliu i la Diputació de Barcelona. 

I el Premi a la millor Innovació Social va ser  per al projecte “M7 aplicació interterritorial de seguretat ciutadana”, que han posat en marxa els ajuntaments de Cornellà, L’Hospitalet, el Prat, Esplugues, Gavà, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Vilafranca del Penedès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Quirze del Vallès i Sant Feliu. 

Es tracta de la primera aplicació mòbil de seguretat interterritorial a Europa per a diferents municipis d’un mateix entorn urbà. 

Sota el lema “Transformació digital al servei de les persones”, aquesta edició dels Premis CNIS es va tancar amb un èxit de participació sense precedents, amb prop de mil assistents al Congrés. En total, catorze categories i dos premis especials van destacar la feina duta a terme durant tot l’any per les diferents administracions públiques. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here