Sant Feliu viurà aquest diumenge, 13 de març, la VI Diada de l’Handbol Femení Català. Es tracta del primer esdeveniment que el municipi acull com a ‘Ciutat HandboliCat 2016’, distinció impulsada des de la Federació Catalana d’Handbol i que converteix Sant Feliu en la capital de l’handbol català durant tot aquest any. Per aquest motiu, la ciutat serà la seu de bona part dels principals esdeveniments d’aquest esport a Catalunya

La jornada, que s’iniciarà a les 9.30 h del matí i finalitzarà passades les 20, inclourà partits d’handbol de diverses categories, zones d’entrenament pels grups de tecnificació i espais per fer activitats lúdiques com ara una zona d’inflables, un taller de dibuix i un espai fotogràfic. 

Durant el dia també es faran sortejos, tot amb la voluntat que l’esdeveniment tingui un caire festiu i popular. 

En el marc de la diada participaran una vintena d’equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Pel que fa als partits de la selecció catalana, a les 11.30 h es jugarà el partit dels prebenjamins del CH Sant Llorenç, que s’enfrontarà al CH Ascó Escola Lluís Viñas. 

Els partits internacionals de les seleccions catalanes es jugaran a la tarda. A les 18 h jugarà Catalunya contra el Telemark noruec, i a les 19.45 h serà el torn de la selecció catalana absoluta júnior, que també s’enfrontarà al conjunt noruec Telemark Toppidrettsgymnas. 

La sisena edició de la Diada de l’Handbol Femení Català pretén fer l’handbol cada cop més visible i, en concret, el femení, el qual cada any incorpora més jugadores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here