Divendres passat la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans va organitzar una taula rodona a l’Ateneu Pablo Picasso, amb diputats dels 6 partits amb representació al Parlament de Catalunya

Tot i coincidir en la necessitat d’ampliar el centre sanitari i de dotar-lo de recursos suficients per poder disposar de personal i material per a una atenció digna dels pacients; CUP, PSC i CSQP es van alinear amb la Plataforma en Defensa de l’Hospital, que es mostra escèptica davant les promeses del Govern.

Segons una de les integrants de la Plataforma, Eliana López, “totes aquestes promeses ja sens van fer en el passat i al final no s’han materialitzat en res”.

José Manuel Vara, moderador de l’acte, va considerar que “davant aquest històric era important que totes les formacions polítiques es mullessin, i parlar també la nostra preocupació per la situació general de la sanitat pública”.

Al llarg de les tres hores que va durar el debat, els assistents van poder traslladar les seves opinions sobre la situació actual de l’Hospital als diputats, els quals van poder conèixer de primera mà la seva situació i els problemes en l’assistència primària. 

L’alcalde de Viladecans, L’alcaldessa de Castelldefels i el tinent d’alcalde de l’àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, entre d’altres càrrecs locals de les poblacions veïnes, també hi van ser presents. 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here