La Diputació de Barcelona iniciaràa avui dimecres, 16 de març, les obres de construcció del pas per a vianants semaforitzat al PK 1,400 de la carretera BV-1201, a Olesa de Montserrat. El projecte, que té un pressupost de 60.428 euros i un termini d’execució de dos mesos, té com a objectiu elevar la protecció dels vianants en un punt que requereix mesures de seguretat elevades

Les obres a realitzar consisteixen en fer un pas per a vianants semaforitzat, adequar l’itinerari de vinents fins al polígon industrial i il·luminar aquest àmbit. 

També s’implementaran bandes transversals d’alerta i l’advertiment de perill de vianants com a reforç de la senyalització, per tal d’informar als usuaris de reduir la velocitat per la presència del pas de vianants.

El projecte es situa en un tram no urbà on hi ha l’accés a un polígon industrial i al cementiri, que no té il·luminació i es detecta un excés de velocitat a la via. 

Pel que fa als itineraris per a vinents, no hi ha voreres ni cap itinerari adaptat per accedir al cementiri des de la carretera ni tampoc en direcció al polígon. Les voreres acaben uns 40 m abans d’arribar a la intersecció amb la BV-1201.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here