Fins al 20 d’abril a les 18 hores es podran formalitzar les inscripcions per a la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues – Hospital Sant Joan de Déu que se celebrarà diumenge 24 d’abril

Dilluns 14 es van obrir les inscripcions en línia, amb un preu de 3€ per a les joves -Cursa Mini (800 m) i Cursa Promoció (1.200 m)- i de 10€ per a la d’adults -Cursa Solidària (5 km)-.


Córrer per una bona causa

Participar en la Cursa és córrer per una bona causa, ja que tota la recaptació es destina al programa Hospital Amic, un projecte dedicat a millorar i enriquir l’experiència dels infants hospitalitzats. 

L’Hospital Amic s’ocupa d’incorporar l’escola a l’hospital perquè no perdin el fil educatiu o d’organitzar trobades amb gossos, teràpies musicals o festes de pallassos (els Pallapupas), entre altres activitats lúdiques i educatives.

Enguany, per als que no els agrada córrer però volen participar en la causa solidària, s’ha creat el Dorsal 000, que consisteix a fer una donació a l’Hospital Amic.

Podeu trobar tota la informació al web de la cursa, on es poden consultar els itineraris, els serveis i el reglament de la cursa.
També s’ofereix la possibilitat de realitzar la inscripció de manera presencial, al CEM Les Moreres o al CEM La Plana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here