El GIRES organitza el proper 3 d’abril la Montserrat a Peu, una marxa popular que convida a anar caminat des de Sant Esteve fins al monestir de Montserrat. Les inscripcions són del 21 al 31 de març . Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Ajuntament

La Montserrat a Peu sortirà a les 6.00 hores, el 3 d’abril, des de l’aparcament del Casino. Per a aquelles persones que no hi puguin fer tot el trajecte a peu, el GIRES també ha pensat en una segona possibilitat. Consisteix en començar la caminada des de l’ermita de La Salut de Collbató. En aquest punt, tots dos grups s’ajuntaran per completar junts l’últim tram fins a Montserrat.

Per a les persones federades, la inscripció és gratuïta i s’ha de fer al local del GIRES, els dijous de 21.30 a 23.00 h. A l’hora d’apuntar-se, cal presentar la targeta federativa de l’any 2016.

En canvi, les persones no federades hauran d’abonar 4 euros en concepte d’assegurança esportiva. En aquest cas, la inscripció s’ha de realitzar al Complex Esportiu. És necessari presentar el DNI o, en el cas de menors sense aquest document, la targeta del CATSALUT.

En tots dos casos, tant els federats com els no federats, la inscripció és del 21 a l 31 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here