Una trentena d’entitats participa a la iniciativa aquest diumenge

Una trentena d’entitats, associacions i ONG participaran diumenge 3 d’abril a una nova edició de la Mostra Intercultural de Sant Andreu de la Barca, una iniciativa que vol reflectir la diversitat de cultures que conviuen a Sant Andreu de la Barca.

Les entitats que participen a la Mostra, que enguany arriba a la seva tretzena edició, aprofitaran la mostra per donar a conèixer la seva cultura, presentar la gastronomia característica del seu país d’origen i fer representacions del seu folklore.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha dit que “l’objectiu de la mostra és donar a conèixer les diferents cultures que conviuen a Sant Andreu de la Barca” i ha assegurat que “la diversitat ens fa més rics culturalment”.

La mostra d’aquest any presenta importants novetats, com ara la distribució de l’espai, que es presenta com una ciutat.

A un espai s’instal·larà l’escenari on les entitats faran les seves representacions i a una altra banda es col·locarà la mostra gastronòmica.

Les entitats participants representen cultures com ara la del Marroc, Perú o Colòmbia però també d’altres més pròximes com l’andalusa o la catalana.

A la mostra gastronòmica, els assistents podran degustar a un preu simbòlic plats típics de cada zona, com ara les migas andaluses, les pastes àrabs, les arepas colombianes o el pa amb tomàquet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here