El Consorci de Turisme comarcal serà present al IWINETC, uns dels congressos anuals més importants d’enoturisme a escala mundial, que aquest any serà acollit pel municipi de Sant Esteve Sesrovires a l’Hotel Barcelona Golf, i que s’emmarca en el conjunt d’accions vinculades a l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016

Està previst que assisteixin a l’acte de recepció del congrés, l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Carbonell.

L’objectiu d’aquest congrés és conèixer els professionals del vi i el turisme, intercanviar idees amb altres professionals d’aquests dos sectors per establir noves relacions comercials i conèixer les últimes innovacions.

Dos dies de congrès amb més de 30 xerrades, presentacions, taules rodones i tallers, i amb l’assistència de desenes de professionals del vi i el turisme gastronòmic de diversos països. 

A més, el tercer dia, el 7 d’abril, tindrà lloc un workshop amb operadors turístics especialitzats en aquest sector, on el Consorci de Turisme del Baix Llobregat estarà present per comercialitzar el conjunt de l’oferta turística de la comarca, centrada especialment en gastronomia i visites d’interès cultural-turístic.

Sota agenda pre-establerta, el Consorci de Turisme atendrà a un total de 21 tour operadors dels països de UK, Alemanya, Espanya, Dinamarca, Hungria i USA, principalment.

En anys anteriors, el congrés s’ha celebrat en altres destinacions europees com Reims (França) al 2015; Tbilisi (Geòrgia) al 2014; Zagreb (Croàcia) al 2013; o Perugi (Itàlia) al 2012. L’edició d’enguany compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here