Més de 150 alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu, acompanyats pel cantautor català Jaume Sisa, van participar aquest dilluns 5 d’abril, en la gravació del vídeo promocional del Festival Simfònic 2016, esdeveniment musical que tindrà lloc l’11 de juny i que aplega més de 100 concerts simultanis a càrrec d’alumnes d’escoles de música de Catalunya i les Illes Balears

El vídeo, que es va gravar a l’Auditori i als jardins del Palau Falguera, es farà públic properament a través de diversos canals i al web www.simfonic.org.

El Festival Simfònic escull cada any un padrí, és a dir, una persona reconeguda de l’àmbit musical que dóna suport a l’esdeveniment. A més, també s’elegeix un tema que tots els participants de la iniciativa interpreten plegats durant el festival. 

Enguany, el padrí és Jaume Sisa i la cançó és “Qualsevol nit pot sortir el sol”, un dels temes més famosos del cantautor. 

Precisament durant la gravació del vídeo, els alumnes de les corals de primària, secundària i d’adults de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu van interpretar conjuntament amb Sisa diverses estrofes del seu èxit.

Sant Feliu repeteix al Simfònic

L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu repetirà per segon any consecutiu la participació en el Festival Simfònic, iniciativa que enguany celebra la sisena edició. 

El projecte, que va néixer l’any 2010 de la mà de l’Associació SIMFÒNIC, pretén donar a conèixer la feina que duen a terme les escoles de música, atorgant el màxim protagonisme als músics joves. En l’edició d’aquest any els concerts previstos estaran protagonitzats per més de 5.000 estudiants vinculats a un centenar d’escoles de música catalanes.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here