La segona edició d’aquesta cursa es celebrarà aquest diumenge 17 d’abril amb la participació de 650 inscrits. La cursa de muntanya farà un ampli recorregut per l’entorn natural d’Olesa de Montserrat. La cursa provocarà un seguit d’afectacions viàries durant tot el matí

El Trail de les Ermites d’Olesa és un projecte de l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Daniel Blanxart i l’Ajuntament d’Olesa que enguany celebra la segona edició amb la incorporació d’algunes millores i novetats. La cursa de muntanya compta amb dues modalitats: 25 km i 11 km i un total de 650 participants.

Enguany, també proposa una cursa per nens i nenes (només 100 places). Un dels reclams de la cursa serà la participació de l’olesà Albert Viñau, proclamat recentment campió de Catalunya de Cursos d’Ultraresistència.

Entre les novetats destacades, els participants a la cursa de 11 Km pujaran a la creueta del Puigventós i els corredors que participin a la cursa llarga, de 25km, tindran més punts d’avituallament, un recorregut més natural a Sant Pere de Sacama i un pas tècnic pel turó de la Gronya.

El Trail de les Ermites comportarà un seguit d’afectacions viàries(entre les 8.00 h i les 15.00 que es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Olesa)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here