L’Equip de govern de l’Ajuntament de Sant Boi va celebrar a les 22 hores d’ahir a nit una reunió d’urgència arran d’haver tingut coneixement, per mitjà dels Mossos d’Esquadra, del presumpte homicidi d’una nena de 4 anys a mans de la seva mare, ocurregut ahir a la tarda al domicili familiar

En aquesta reunió d’urgència es va decidir   convocar per a avui diumenge 17 d’abril a les 12 hores un Ple extraordinari en què es proposarà declarar dos dies de dol oficial a Sant Boi, suspendre les activitats organitzades per l’Ajuntament per a aquests dies i no destinar cap presència institucional a la resta d’activitats públiques que se celebrin a la ciutat. 

El govern local ha contactat ja amb els portaveus de tots els grups municipals per posar-los al corrent de la situació.

L’Equip de govern també ha decidit cridar la ciutadania a una concentració pública avui a les 12.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, en acabar la sessió plenària, per expressar el dol col·lectiu i mostrar la solidaritat envers la família de la víctima.

Un cop va tenir coneixement de la situació, l’Ajuntament va mobilitzar el dispositiu d’emergència per oferir atenció psicològica a l’entorn familiar de la víctima, que tenia tres germans de 20, 17 i 11 anys d’edat. 

A partir del dilluns, es preveu oferir també els serveis que calguin per a l’acompanyament psicològic de l’entorn comunitari de la víctima i la seva família.

L’Àrea d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra es va fer càrrec de la investigació dels fets i ahir al vespre van detenir la mare de la víctima, com a principal sospitosa del crim. Els agents han obert una investigació per intentar aclarir els motius pels quals hauria acabat amb la vida de la menor. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here