Aquest diumenge, 24 d’abril es celebra la XXIV Jordiada, la festa de la cultura popular de tradició catalana, al parc de Can Mercader, una de les trobades festives més multitudinàries de la ciutat i que atrau visitants de tota l’àrea metropolitana

Durant tot el dia, hi haurà un ventall d’activitats lúdiques i culturals per a tota la família, com ara signatura de llibres, parades de roses, mostra d’artesania i d’oficis, ballada de sardanes, castellers, demostració de puntes de coixí, actuacions i jocs infantils, un dinar popular… 

I moltes més sorpreses. Consulta el prorama aquí! 

Tota la planificació de la Jordiada, corre a càrrec de la Comissió Jordiada, formada per 25 entitats, amb la col·laboració d’altres entitats, comerços i institucions de la ciutat, que han cuidat al detall cada una de les activitats perquè puguem gaudir d’un dia festiu complet. 

Recordeu que les activitats de la Jordiada han omplert tota la setmana, amb presentacions de llibres, concerts de jazz i folk, recitals poètics, i moltes d’altres; dissabte, diada de Sant Jordi, també hi ha diverses activitats familiars a diversos llocs de la ciutat: festa Enxaneta a la plaça de Catalunya, 8 hores de contes a l’Orfeó, etc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here