40.000 tapes al QuintoTapa Carxofa Prat demostren que aquest producte continua sent una referència gastronòmica al Baix Llobregat. El FiraTapa de Plaça Blanes del 23 i 24 d’abril supera les 9000 tapes malgrat la pluja.

Des del passat 7 al divendres 22 d’abril s’han servit un total de 40.000 tapes amb Carxofa Prat a 27 bars i restaurants del Prat. Amb la 2a edició del QuintoTapa Carxofa Prat (setena si s’hi inclouen les rutes amb Pota blava) L’Hospitalet segueix apostant per donar visibilitat a la seva gastronomia de proximitat.

La ruta estava formava part del conjunt d’iniciatives les iniciatives previes que s’han anat fent durant els mesos de març i abril: el Març Gastronòmic, l’Escarxofa&Jazz, la Carxofada Popular i el FiraTapa Carxofa Prat un final festiu que durant el 23 i 24 d’abril, va servir més de 8000 tapes.

Malgrat la pluja del 23 a la nit, 15 restauradors de la ciutat van fer del FiraTapa una gran festa gastronòmica a Plaça Blanes amb veïns de la ciutat i públic d’altres ciutats de l’Area Metropolitana de Barcelona, un espai que es va omplir de gent per celebrar el final de la temporada de la Carxofa Prat, un producte que es va barrejar amb la cultura de la ciutat: castellers del Prat, Tabalers, Mercat de Pagès, concerts en directe, un espectacle infantil, a més de presentar la primera cervesa artesana amb Carxofa Prat.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] conclou aquesta tercera ruta a l’Hospitalet amb la mateixa filosofia de sempre: la dinamització del territori amb la traçabilitat efectiva que ofereix la gastronomia amb producte de Km 0.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here