El consistori assegura que els contractes requerits pel jutge són “expedients administratius menors”

ACN Viladecans.-L’Ajuntament de Viladecans ha defensat la seva política de “transparència en tots els àmbit de gestió” i el “compliment exhaustiu de tota la normativa d’aplicació” a l’Administració Pública després d’una llarga jornada de registres per part de la Guàrdia Civil en el marc de la investigació pel cas Inipro. 

Segons ha detallat l’Ajuntament en un breu comunicat, el jutge de Tarragona que instrueix el cas s’ha interessat per “cinc expedients administratius menors”. Quatre es corresponen a contractes amb l’empresa Inipro dels anys 2008, 2009 i 2011, mentre que el cinquè correspon a un procés de provisió de borsa de treball. 

El primer tinent d’alcalde, detingut en el marc d’aquesta investigació, ha estat present durant el registre policial. 

L’Ajuntament assegura que continuarà col·laborant amb la justícia quan se li requereixi i espera que la informació que s’ha recollit aquest dimecres de dependències judicials “siguin d’utilitat per esclarir els fets en procés d’investigació”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here