L’Ajuntament de Cornellà va presentar ahir el conveni de col·laboració amb l’empresa Telefónica per a l’impuls del projecte Cornellà Open Future_ a la ciutat, que té com a objectiu detectar, desenvolupar i potenciar el talent i l’emprenedoria de caire tecnològica

Aquest programa es materialitzarà en l’espai ‘La Piràmide’ del Viver d’Empreses Procornellà, ubicat al carrer Joan Fernàndez, núm. 3, incorporant-se a la vintena d’espais de crowdworking que Telefónica té a tot el món.

Cornellà acollirà així el primer espai que la multinacional té a la província de Barcelona. El programa inclou obrir una convocatòria per escollir els deu millors projectes empresarials o startups que tinguin com a base les noves tecnologies, tutelant-los amb l’objectiu d’accelerar el seu procés de maduració durant nou mesos.

La selecció està oberta a tots aquells candidats amb domicili a l’Àrea Metropolitana de Barcelona o, en el cas d’empreses ja constituïdes, que estiguin també ubicades en la mateixa zona. El termini per presentar les candidatures es obert fins al 12 de juny de 2016, moment en el qual s’obrirà el temps per avaluar les propostes amb entrevistes personalitzades per als vint millors valorats. 

El 5 de setembre s’iniciarà el programa Cornella Open Future_ amb durada de nou mesos del qual es beneficiaran finalment les deu startups escollides.
Amb aquest acord, l’Ajuntament de Cornellà suma una nova acció en favor de l’emprenedoria de caire tecnològic. De fet, ja fa prop de nou anys que el consistori treballa en aquesta línia a partir de la posada en funcionament del Citilab, centre digital d’innovació ciutadana per a la difusió i el foment de la Societat del Coneixement.

Font imatge: Telefónica 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here