Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquest cap de setmana, us recomanem que visiteu un dels esdeveniments més emblemàtics i participatius de Viladecans, on podreu  trobar el tradicional Concurs-Exposició de Fruits del Camp, les zones d’espais temàtics comercials, la fira comercial i d’artesania, l’espai d’automoció així com la 15a. Mostra d’Entitats

Aquest cap de setmana podreu gaudir del producte local de Viladecans a la parada del mercat de pagès, de tallers i activitats per infants, demostracions gastronòmiques, desfilades de moda i moltes més sorpreses que no us podeu perdre. 

A més, en el marc d’aquesta mostra de comerç i serveis es realitza un concurs-exposició de paneres de fruits del camp, preparades artesanalment amb fruites i hortalisses de la comarca. 

També es poden degustar plats elaborats amb els productes típics de la comarca.

Aquí teniu la programació complerta:

Dissabte, 14 de maig (Fira)

Dissabte, 14 de maig (Mostra)

Diumenge, 15 de maig (Fira)

Diumenge, 15 de maig (Mostra)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here