La ciutat d’Esplugues celebrarà una nova edició de la Nit Esotèrica, una iniciativa original i divertida que proposa als visitants endinsar-se en el món del misteri. L’escenari de tot plegat és el centre històric de la ciutat: els jardins de Can Tinturé, el carrer de l’Església, la plaça Pare Miquel d’Esplugues i el carrer Montserrat…i tot això acompanyat de la segona edició de les Tapes de Primavera, amb 60 locals participants que oferiran tapa+beguda a 2€

En una nit carregada de sorpreses i d’encant sobrenatural, el foc no podia faltar. I a Esplugues obrirà la màgica nit, a partir de les 22 hores, amb el correfoc infantil, a càrrec dels grups Boiets Esquitxafocs i Toc de Foc, i el Correfoc de Primavera, de la mà de Boc de Biterna.

Aquest espectacular inici donarà la benvinguda als visitants, que podran provar d’esbrinar el futur o, simplement, passar una bona estona a les diverses parades de numerologia, runes, tarot… Paral·lelament, a la plaça Pare Miquel d’Esplugues, la música animarà la llarga nit i, entre ball i ball, hi haurà espai per sopar al bar improvisat al carrer de l’Església.

60 establiments participen en la 2a Tapes de Primavera

Coincidint amb diverses activitats lúdiques a la ciutat, com la Nit Esotèrica i la Festa de les Rodes, arriba una nova edició de Tapes de Primavera, iniciativa municipal per difondre l’oferta gastronòmica de la ciutat.

Fins al 22 de maig, els 60 locals de restauració que s’han sumat a la iniciativa oferiran a la clientela una tapa i una beguda al preu de 2 euros. La xifra de locals que participen en les Tapes de Primavera supera la participació de l’any passat, que va ser de 44 bars i restaurants.

A continuació podeu consultar el llistat de locals i de tapes:

Tapes Primavera 2Tapes Primavera 3

Tapes Primavera 4Tapes Primavera 5

Tapes Primavera 6Tapes Primavera 7

Tapes Primavera 8

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here