El dissabte 28 de maig el parc de Torreblanca acollirà una original activitat per donar a conèixer a la ciutadania aquest gran pulmó verd que comparteixen els municipis de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern

Es tracta d’una visita guiada teatralitzada que es presenta sota el nom “Viatge en el temps al jardí romàntic”. L’activitat, que es durà a terme de 18 a 19.15 h, és gratuïta i s’adreça al públic en general. 

Per participar cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h) o enviant un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat. El punt de trobada per fer la visita guiada serà l’entrada al parc pel carrer de Torreblanca

Durant la visita, diferents personatges caracteritzats com els senyors i els servents de l’antiga finca de Torreblanca, acompanyaran les persones visitants pels principals espais del parc i els explicaran com era la vida a finals del segle XIX i principis del segle XX. A través d’anècdotes i curiositats es repassarà la història de la finca, tot en el marc d’una sessió on hi haurà algunes sorpreses.

L’activitat és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

El parc de Torreblanca, que té una extensió total de 9,6 hectàrees, disposa d’un jardí romàntic de finals del segle XIX amb un disseny fantasiós que imita les formes de la natura i té grutes, illes, coves, llacs i salts d’aigua, envoltats d’una vegetació exuberant i de gran singularitat. 

Destaca també un laberint vegetal, una zona de jocs infantils, així com un mirador, i diverses esplanades per facilitar el joc dels infants. Durant la visita és fàcil contemplar els animals que habiten en el parc, com ànecs i oques, paons, lloros, i fins i tot, tortugues al llac.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here